Νέο Hyundai Kona

0

Το νέο μικρό SUV της Hyundai πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στην Ελλάδα στα τέλη του 2017. Το Hyundai Kona θα κυκλοφορήσει αρχικά στη Ν.Κορέα, ενώ αργότερα στη Β.Αμερική, καταλήγοντας στην Ευρώπη. Αισθητικά δεν θα διαφέρει από αγορά σε αγορά, κρατώντας δηλαδή τις ίδιες αιχμηρές γωνίες σε όλο το αμάξωμα καθώς και τα στενά φωτιστικά σώματα. Στο πίσω μέρος ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία των υπόλοιπων μοντέλων της Hyundai και ο χαρακτήρας του ταιριάζει σε αυτοκίνητο ελευθέρου χρόνου.

Το νέο Kona βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα της κορεάτικης εταιρείας, με το βάρος να είναι σε χαμηλό επίπεδο, ενώ αντίθετα η ακαμψία υπόσχεται να έχει σχεδόν επαλειφθεί. Θα διατίθεται τόσο ως προσθιοκίνητο, όσο και με σύστημα τετρακίνησης. Κάτω από το καπό για την ευρωπαϊκή αγορά θα υπάρχει ένας 1.000άρης turbo κινητήρα και ένας 1.600άρης βενζίνης με 120 και 177 ίππους αντίστοιχα.

Στο εσωτερικό υπάρχει οθόνη 5,7 ή 8 ιντσών και υπάρχει δυνατότητα συνδεσιμότητας με κινητά Android και iPhone μέσω των Android Auto και Apple CarPlay αντίστοιχα. Τέλος, εξοπλίζεται με νέα συστήματα ασφαλείας, όπως είναι η αυτόνομη πέδηση, η διατήρηση στη λωρίδα κυκλοφορίας, ειδοποίηση για οχήματα που «κρύβονται» στις νεκρές γωνίες κ.ά.

http://www.insider.gr/

Share.

Comments are closed.