Μυστικό προσύμφωνo του Φέτελ με τη Mercedes;

0

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι πιθανόν, να τρέχει του χρόνου με τα χρώματα της Mercedes, μάλιστα ο πιλότος της Ferrari φέρεται να έχει κλείσει ένα είδος προσύμφωνου με τη γερμανική ομάδα. Αυτά εκμυστηρεύθηκε ο Νίκι Λάουντα σε στενούς του φίλους, σύμφωνα με άρθρο Ιταλού δημοσιογράφου με πολύ καλές πηγές στο στρατόπεδο της Scuderia.

Ο ίδιος ο Φέτελ απέφυγε να σχολιάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αν και το συμβόλαιό του με τη Ferrari λήγει στα τέλη της εφετινής σεζόν. Ενα τέτοιο σενάριο θα μπορούσε να προκύψει, εφόσον αποφάσιζε ο Χάμιλτον να σπάσει πρόωρα το δικό του συμβόλαιο με τη Mercedes, που έχει ισχύ έως το τέλος του 2018. Ο ίδιος ο Λάουντα φέρεται να έχει δηλώσει ανεπίσημα, ότι «ο Λιούις είναι σαν μία ωρολογιακή βόμβα. Στο τέλος θα αποσυρθεί έτσι απλά και η Mercedes θα βρεθεί ξαφνικά χωρίς σούπερσταρ. Η Mercedes πρέπει να εξασφαλιστεί για όλα τα ενδεχόμενα».

Ας μην ξεχνάμε, ότι το συμβόλαιο του Μπότας είναι μονοετές και η γερμανική ομάδα θα περιμένει έως την ύστατη στιγμή, για να το ανανεώσει, αφού βεβαιωθεί προηγουμένως, ότι η νίκη του Φινλανδού στο Σότσι δεν αποτελούσε μία απλή παρένθεση. Από την άλλη πλευρά, ο Φέτελ απολαμβάνει αυτή την κατάσταση, καθώς βρίσκεται επικεφαλής της βαθμολογίας, ενώ δεν έχει ξεχάσει την κριτική, που του είχε ασκήσει πέρυσι το αφεντικό της Ferrari, Σέρτζιο Μαρκιόνε, για τις επιδόσεις του.

http://www.gazzetta.gr/

Share.

Comments are closed.