Η εξομολόγηση της γκόμενας μου

0

Ένα βράδυ λοιπόν, στην αρχή της γνωριμίας μας, καθισμένοι στο καναπέ στο σπίτι της, και ύστερα από ένα δυνατό οργασμό και δικό της και δικό μου, μιλάμε γενικά και αόριστα για το sex τις φαντασιώσεις των αντρών και των γυναικών. Έχουμε πιει και 4-5 μπουκάλια κρασί, τη ρωτάω περί αυνανισμού……- Θα σου τα πω όλα γαμιά μου……. Άναψε ένα τσιγάρο και ξεκίνησε:
_Για μένα είναι πολύ ωραία αίσθηση να είμαι μόνη μου στο σπίτι. Τα βράδια μπορώ να είμαι γυμνή αυτό είναι το ποιο ωραίο από όλα , κυκλοφορώντας ελεύθερη στο σπίτι και το σώμα μου να ακουμπά παντού και τυχαία κάτι να γαργαλάει τις ερωτικές μου ζώνες…… Η αίσθηση που έχω όταν κάθομαι στην καρέκλα γυμνή, νοιώθω το σκληρό ύφασμα να τρίβεται στον κώλο μου, τα στήθη μου ελεύθερα που σε κάθε κίνηση κουνιόνται.

Το ξέρεις ότι είμαι περίπτωση, καυλώνω από μονή μου με το παραμικρό. Σηκώθηκε και έκατσε στην καρέκλα – Όταν είμαι μόνη μου, κάθομαι μπροστά στον υπολογιστή, αρχίζω να τρίβομαι πάνω στην καρέκλα προσπαθώντας να ανοίξω τον κώλο μου και να νιώθω το σκληρό ύφασμα καθώς αρχίζω να ψάχνω στο internet με φράσεις όπως “ξεκωλιάρα” -”καριόλα” σπέρμα”-”χύσε με” γενικά βάζω ότι μου λείπει , ένα καλό γαμήσι…το βαρέθηκα το ήπιο μελιστάλαχτο sex ,καλό ήταν κάποιες φόρες αλλά τώρα έχω ανάγκη για κάτι ποιο σκληρό κάτι που να με συνεπαίρνει….
Στον έξω κόσμο είμαι συνεσταλμένη γενικά σαν χαρακτήρας δεν έκανα πολλές τρελές αλλά πάντα μου άρεσε να φαντασιώνομαι, ίσως εκεί είναι ο αληθινός εαυτός μου και έπρεπε να τον φέρω στην μικρή πραγματική ζωή μου. Από μικρή είχα φαντασιώσεις και πριν αρχίσω να κάνω ερωτά ,έβλεπα κρυφά ερωτικά έργα και σιγά σιγά ανακάλυψα τα hard core ,τα έπαιρνα από το δωμάτιο του αδελφού μου και καθόμουν κλεισμένη , τα έβλεπα για ώρες.

Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα μετά την έκπληξη μου ένιωθα την καύλα στο κορμί μου χαϊδευόμουν και έτριβα το μουσκεμένο μουνάκι μου μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου καθώς παρελαύνουν γυναίκες που της γάμαγαν σαν σκύλες από κάθε τρύπα , έχυναν αυτές οι τεράστιες πούτσες και έχυνα και εγώ καθισμένη στην καρέκλα. Όλα τα έκανα πνιχτά μέσα σε ησυχία ,με φώναζε η μητέρα μου από την κλειδωμένη πόρτα για φαγητό ενώ εγώ έπαιζα με το μουνάκι μου και την άλλη τρυπούλα πίσω μου ,ο αληθινός εαυτός μου έβγαινε μόνο στα κρυφά και για λίγο.

Προσπαθούσα να χώνω ότι έβρισκα μέσα μου αρκεί να ήταν σκληρό και μακρύ, και κάπως έτσι έχασα την παρθενιά μου, …..μου την πήρε ένα μπουκάλι απόγευμα Κυριακής ,ήταν ωραία αλλά από της φωνές μου λόγω της αχαλίνωτης καύλας μου μπούκαρε στο δωμάτιο ο πατέρας μου ……..χάος ,μετά από αυτό με ακολουθούσε μια ντροπή αλλά δεν θα ξεχάσω την αίσθηση που μου έδινε αυτό το μπουκάλι μέσα στο κόλπο μου…… Σιγά, σιγά το μυαλό μου έφτιαχνε τις δίκες του εικόνες για να με καυλώνει το είχα σπείρει με φρέσκο σπόρο τσόντας φαίνεται. Έκανα sex με άντρες και το μυαλό μου φανταζότανε άλλα ,είχα μέσα μου το δικό μου sex.

Στις σχέσεις μου ήμουν τρυφερή ντρεπόμουν να εκδηλωθώ έτσι μόνο δυο φορές που γαμήθηκα μετά από μεθύσι με τυχαίο άντρα τα είχα δώσει όλα ,τον στέγνωσα από σπέρμα τον πούστη ,ενώ πέρσι το καλοκαίρι είχα κάνει την πρώτη μου παρτούζα στο νησί που πήγα με την φίλη μου ,εκεί είχα ένα συγκλονιστικό γαμήσι ,ήμουν και τυχερή γιατί είχα βρει δυο πολύ καυλωμένα παιδιά που με ικανοποίησαν όπως το ήθελα ,ούτε τα ονόματα τους δεν έμαθα το μόνο που γνώρισα καλά ήταν τις γλυκές τους πούτσες ……..μμμμμμμμμμμμμ Έκανε, και με κοίταζε μέσα στα μάτια καθώς το χέρι της έτριβε απαλά την κλειτορίδα της και το άλλο το σάλιωνε για να τσιμπήσει τις ρόγες τις. Άρχισε να τρίβει ποιο πολύ τον κώλο της πάνω στην καρέκλα – Μου έρχονται συχνά εικόνες από αυτό το γαμήσι…… αλλά τέλος με το παρελθόν τώρα έχω πιάσει “φωτιά” ,καιγόμαι και μόνο με φρέσκο σπέρμα μπορώ να σβήσω αυτή την καύλα μου – Δεν παίζει έτσι της λέω……… θα συνεχίσεις να μου λες και θα σε βλέπω να παίζεις και να καυλώνεις τη μουνάρα σου….. θέλω να σε δω να γαμιέσαι για πάρτυ μου…..

Χαμογέλασε με κοίταξε με ένα λιγωμένο βλέμμα εξουσίας ήρθε από πάνω μου και σκύβωντας πάνω μου είπε: – Απόψε θέλω να γίνω το πουτάνακι σου σκυψε πάνω στον πούτσο μου και τον ρούφηξε, γύρισε έδωσε ένα σκαμπίλι στο κωλομαγουλό της και πήγε προς τα μέσα. Εγώ απλώθηκα πάνω στον καναπέ άνοιξα τα πόδια άναψα κι ένα τσιγάρο και την περίμενα…… Καθώς γύριζε στο σαλόνι, κρατούσε ένα μεγάλο δονητή, σταμάτησε στην πόρτα , άρχισε να τρίβεται στην πόρτα , αγκαλιάζοντας το ξύλο με τα κωλομάγουλα της ενώ με τα χέρια της έτριβα τα βυζιά της …………………………. – Θες να δεις το πουτανάκι σου να γαμιέται πουτσαρά μου; – Ναι!!! Και να μου μιλάει πρόστυχα και να μου λέει ότι σκέφτεται που το καυλώνει Ξανά έκατσε στην καρέκλα έβαλε και τις πατούσες επάνω…………

Καθόταν με ανοιχτό το καλά ξυρισμένο μουνί της που άρχισε να βρέχει το ύφασμα και να γιαλίζει στο λιγοστό φως των κεριών. Πήρε το δονητή κι άρχισε να τον γλύφει, κοιτώντας με στα μάτια….. έβγαζε περιπαικτικά τη γλώσσα της καθώς το χέρι της χάιδευε το στήθος της…… άρχισε να τον κατεβάζει αργά ανάμεσα στο στήθος της και γλίστραγε προς τα κάτω βάζοντας τον στον κόλπο της αφού έτριψε λίγο την κλειτορίδα της …….το έβγαλε και το έγλειψε , – ήθελα το “άρωμα μου” να το γευτώ, με καυλώνει τόσο η γεύση μου… Με καύλωνε και μένα να τη βλέπω ακόμα ποιο πολύ και το ξαναέβαλε στο καυλωμένο μουνί της……

Εγώ απέναντι της χάιδευα τον ερεθισμένο πέος μου και είχα απορροφηθεί τελείως από το θέμα που μου προσφερόταν απλόχερα. Αυτή η γυναίκα ήξερε τι ήθελα ακριβώς χωρίς να πω τίποτα. Με έφτιαχνε τόσο πολύ…… Άρχισε να βγάζει επιφωνήματα καύλας έβλεπα στις εκφράσεις την ηδονή να ξεχειλίζει σε όλο της το κορμί που είχε πάρει τη μορφή τόξου….. – γαμιέμαι για πάρτη σου καυλιάρη μου… όλα θα τα κάνω για τον πούτσο σου – ……… μμμμμμμ. Το μουνί μου καίει και σε θέλει ψωλαρά μου Σηκώθηκα αργά πήγα κοντά της, της έπιασα τα μαλία και τράβηξα πίσω το κεφάλι της…… της ρίχνω μερικά πουτσοσκάμπιλα και της λέω – σα καλό πουτανάκι θα κάνεις ότι σου πω…… θα σου δίνω το πούτσο μου στα χείλη να τον πιπιλάς αλλά θα πρέπει να μου λες ότι φαντασιώνεσαι τα βράδια που παίζεις μόνη σου…… – Ναι γαμιά μου…… ότι θες……

– Σκέφτομαι τα βράδια ότι είσαι εδώ και διάφορες ψωλίτσες χαιδεύουν το κορμί σου και σε τσιμουκώνουν και σε γλύφουν και σε μένα κάτι ψωλαράδες παίζουν τα καυλιά τους πάνω από τις βυζάρες μου…… προστάζεις να με γυρίσουν στα τέσσερα και να με φέρουν μπροστά στο καυλί σου. Τον παίρνω μέσα στο στόμα μου ενώ έχεις βάλει έναν από αυτούς να μου γλύφει τις τρυπούλες μου. Είμαι απόλυτα καυλωμένη και δεν αντέχω θέλω τον πούτσο μέσα μου….. Έχωσε με δύναμη το δονητή μέσα στην μουνάρα της και πείρε το πούτσο μου βαθιά στο λαιμό της. Με ρούφαγε καθώς η γλώσσα της τυλιγόταν γύρω από τον πούτσο μου, εγώ της κράταγα το κεφάλι της γάμαγα το στόμα, τσίμπαγα τις ρόγες της, κι αυτή ξέσκιζε το μουνί της με το δονητή σε φρενήρη ρυθμό.

Πέταξε το πούτσο μου από το στόμα της και λεεί – εσύ και ο άλλος ο γαμιάς με πετάτε κάτω και με παίρνετε….. αυτός στο στόμα κι εσύ τη μουνάρα μου…… με σκίζεται βαθία κι εχώ χύνω στο καυλί σου….. – τώρα είμαστε μόνοι μας …….. και με παίρνεις από το κωλαράκι …….. μου μιλάς πρόστυχα……….. είμαι η πουτάνα σου μωρό μου στα δίνω όλα…… για τη πούτσα σου όλη την ώρα αυτή κρατάει το πούτσο μου και τον παίζει κοιτώντας με στα μάτια…. Δεν κρατήθηκα πολύ ακόμα…… την σήκωσα και την έβαλα στα τέσσερα…… – Τρίβε την κλειτωρίδα σου και βάλε το δονητή στο μουνί σου καριακολάκι – Ναι γαμιά μου Έπεσε στα τέσσερα και έκανε ακριβώς ότι της ζήτησα. Πήγα από πίσω της και άρχισα να τη γλείφω παντού.

Ήταν τόσο υγρή και όποτε η γλώσσα μου πέρναγε από ‘ευαίσθητες’ περιοχές τιναζόταν και μούγκριζε……. – πάρε με καυλιάρη μου …… χώσε μου τον πούτσο σου δεν αντέχω άλλο….. – θα σου σκίσω το κωλαράκι ψωλίτσα – ναι γαμιά μου πάρε με είμαι δική σου Γλύστρισα αργά και βασανιστικά στο κωλαράκι της, χωρίς να κουνιέμαι για να τη νοιώσω να γεμίζει πάντου…… της έριξα ένα σκαμπίλι στο κωλομάγουλο ….. Τώρα θα σε ξεπατώσω της είπα κάτι σαν απειλή σαν υπόσχεση Άρχισα να κουνιέμαι αργά και να κρατιέμαι από τα μαλλιά της που έπεφταν στην πλάτη της…… την ένοιωθα να σπρώχνει και αυτή ενώ το χέρι της κράταγε το δονητή βαθιά μέσα της και χάιδευε τα αρχίδια μου κάθε φορά που έσπρωχνα….

Άρχισα να βυθίζομαι με δύναμη και ο ρυθμός μου ανέβαινε – Γάμα το πουτανάκι σου ψωλαρά μου…… ναι έτσι ααααα ….. τι πούτσο είναι αυτός…….. – Δικός σου είναι μουνίτσα μου……… για να σκίζει τις τρύπες σου……. Την πήδαγα με δύναμη και την άκουγα να φωνάζει ότι χύνει από παντού – σε χύνω καριόλη πάρτα όλα ααααααααα – κι εγώ θα σε χύσω παλιοκαριολα…. – με μια απότομη κίνηση γύρισε τον πείρε στο στόμα και άρχισε να ρουφά τον πούτσο μου σαν τρελή……. Κατάπιε όλο το σπέρμα μου που εκτοξεύτηκε με δύναμη στο βάθος του λαιμού της…… ξέπνοοι πέσαμε στο πάτωμα την φίλισα – ήταν ο καλύτερος οργασμός που είχα πότε…… – και για μένα μωρό μου αυτή η ‘σχέση’ ήταν ίσως από τις ποιο ειλικρινής που είχα την τύχη να κάνω. Δεν πιστεύω ότι ούτε ο γαμιάς της ο μέγας ήμουν ούτε ο ψωλαράς….. αλλά δεν το κρύβω ότι μου άρεσε να το ακούω……

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.