Χανομαι μαζι σου

0
Σε γνώρισα εδώ και λίγο καιρό, και είναι σαν να σε γνωρίζω χρόνια. Ξέρω κάθε σημείο του σώματος σου, το έχω φιλήσει. Το έχω γευτεί. Με ερεθίζει ακόμα και το άρωμα του καυτού ιδρώτα σου. Δεν πρέπει καμία γυναίκα να νιώθει αυτό που νιώθω εγώ για σένα.
Με έχει μεθύσει το χαμόγελο σου , τα γαλανά μάτια σου , το ποτό που πίνουμε τώρα. Ίσως ένα από αυτά ή όλα μαζί; Ειλικρινά δεν ξέρω. Φέρνω πάλι μεθυστικά τις στιγμές που γνωριστήκαμε κάθε στιγμή, κάθε αγωνία μου, κάθε ηδονή μου μαζί σου. Με φιλάς γλυκά στο στόμα , μου γλύφεις την γλώσσα. Γεύομαι την γλύκα του φιλιού σου . Με μεθά το ποτό που πίνεις ή η γλύκα σου ; Ειλικρινά δεν ξέρω. Ανατριχίλα διαπερνά όλο μου το κορμί. Το ξέρεις ότι σε θέλω. Μου φιλάς απαλά τον λαιμό. Ανατριχιάζω. Μου γλύφεις το αυτάκι μου. Εκστασιάζομαι. Δεν μου δίνεσαι και αυτό με τυραννά. Με παιδεύεις με τα χάδια σου.
Έχεις βγάλει έξω τα βυζια μου και τα φιλάς. Μου πιπιλάς τις ρώγες μου. Πότε την μία , πότε την άλλη. Έχω σηκώσει το κεφάλι μου ψηλά και απολαμβάνω τη στιγμή . Οι ρώγες μου έχουν πεταχτεί έξω σαν σταφύλι. Τις γλύφεις με μανία . Ξέρεις να με ερεθίζεις , ξέρεις να με μεθάς. Φιλάς το κορμί μου, ανατριχιάζω. Μου βγάζεις το γορδονάκι μου και ανάβω. Τα μουνοχειλά μου έχουν φουσκώσει , έχω καυλώσει . Αρχίζει θεέ μου η ηδονή! Μου φιλάς την κλειτορίδα μου απαλά , βάζεις την γλώσσα σου και την πιπιλάς . Ξέρεις τέλεια να μου την ερεθίζεις . Γεύεσαι τους χυμούς μου. Σου αρέσουν , σε γλυκαίνουν. Ρουφάς τα μουνοχειλά μου. Μου τα δαγκώνεις απαλά . Τρίβω τις ρώγες μου και τα βυζάκια μου . Η ηδονή με διαπερνά σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Θέλω να βάλεις το δάκτυλο σου στην κωλοτρυπίδα μου. Πριν καν τελειώσω την σκέψη μου , ήδη το έχεις κάνει. Ξέρεις πόσο με ερεθίζει αυτό. Βγάζω από το σλιπάκι σου τον παχύ σου πούτσο. Τον πιάνω με τα δάκτυλα μου και τον κουνάω πάνω-κάτω. Εσύ με κοιτάς . Βγάζω την γλώσσα μου και σου τον γλύφω. Σου γλύφω το κεφαλάκι που κοντεύει να σκάσει σαν μπαλόνι. Προσπαθώ με την άκρη της γλώσσας μου να σου γλύψω την τρύπα από το καυλί σου. Ξέρω ότι σε τρελαίνει αυτό . Γι΄αυτό το κάνω. Τον παίρνω όλο στο στόμα μου .Ρουφώ την γλύκα του. Χαϊδεύω τα αρχίδια σου που έχουν γίνει πέτρα . Μετά τα γλύφω. Ξέρω ότι και απόψε θα με ταξιδέψεις . Θέλω αυτό το ταξίδι της ηδονής να μην έχει τέλος . Να ζω κάθε στιγμή και να γίνεται αιώνας. Μου έχεις σηκώσει τα πόδια ψηλά. Οι πατούσες μου κοιτούν το ταβάνι . Το παχύ σου καβλί με σκίζει . Βγάζω μια φωνή ευχαρίστησης . Έχεις γεμίσει το μουνάκι μου. Σε νιώθω μέσα μου να κολλάς. Μου χτυπάς την κλειτορίδα . Νιώθω απέραντη γλύκα . Και σου το φωνάζω δυνατά . Να το ακούσεις . Για να μου δώσεις και άλλη γλύκα , πιο μεγάλη! Μου φιλάς τις ρώγες μου . Τα βυζάκια μου κουνιόνται πάνω κάτω ρυθμικά όπως εσένα. Οι φωνές μας αντηχούν στο δωμάτιο. Τα μουνοχειλά μου σου γλύφουν τον πούτσο. Δεν σταματούν να τον γλύφουν απαλά. Γυρίζω , γονατίζω και σκύβω το κεφάλι μου στο μαξιλάρι. Εσύ μπαίνεις στο μουνάκι μου. Βλέπεις και την κωλοτρυπίδα μου, την μικρή τρυπούλα μου. Ξέρω ότι θες να μου την ανοίξεις . Και εγώ το θέλω.
Μου ανοίγεις την τρυπούλα με το δάκτυλο σου και ερεθίζομαι διπλά. Θέλω να με πάρεις από πίσω . Δεν το έχω δοκιμάσει ξανά αλλά το θέλω πολύ. Παίρνεις κρεμούλα και μου την βάζεις στην τρύπα μου. Βάζεις επίσης λίγη και στο προφυλακτικό που μόλις έχει φορέσει . Σε νιώθω πολύ μεγάλο, είναι αδύνατο να μπείς μέσα αγόρι μου. Εσύ επιμένεις σιγά -σιγά και νιώθω να ανοίγω. Με μιας χάνεσαι μέσα μου. Βγάζω μια κραυγή πόνου, χαράς, και ευχαρίστησης . Τρίβω το μουνάκι μου απαλά Μου αρέσεις . Μου αρέσεις πολύ και σου το φωνάζω. Είσαι πολύ ώρα μέσα μου, και νιώθω ότι θα χύσεις. Βγάζεις το προφυλακτικό και χύνεις στην μουνάρα μου , την πλημμυρίζεις . Φέρνω τον καυτό πούτσο σου στο μαγουλό μου και νιώθω την φωτιά του .
Το μόνο που ξέρω αυτή την στιγμή είναι ότι είμαι η Νικολέτα και εισαι ο Παναγιωτης . Αυτό τελικά που μας ενώνει είναι μια ατελείωτη ηδονή!!!!!
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.